VOORDELEN VAN DE ECO SMART WONING

WAT HOORT IN DE PRIJS

ECO SMART TECHNOLOGIE

GARANTIE EN SERVICE

VOORDELEN VAN EEN ECO SMART HUIS

Dom pasywny H5

Uniek design

Eenvoudige vorm, ruimte en functionaliteit van het interieur met aandacht voor comfort en veiligheid, bepalen de kenmerken van ons aanbod. We maken moderne huizen, met een duidelijk onderscheid van de traditionele architectuur. Onze portfolio omvat diverse projecten, van passieve energie-efficiënte woningen tot projectmatige woningbouw en recreatiebouw. Alles met grote mate van vrijheid in inbreng van uw ideeën, echter wel met de Eco Smart gedachte.

Kompleksowa obsługa

Uitgebreide service

We weten hoe belangrijk het is voor u om tijd te besparen en toch een gevoel van zekerheid te hebben. Dat is waarom wij u een totaal oplossing bieden -bouw uw huis met een aannemer vanaf de voorbereiding tot aan de sleuteloverdracht. Onze huizen zijn zodanig ontworpen, dat u een ontspannen bouwperiode kunt tegemoet zien.

Kwaliteitsnormen

De hoge kwaliteit van onze diensten en onze producten zijn onze hoogste prioriteit. Dat is de reden waarom wij elke dag werken in overeenstemming met de normen ISO 9001 en 14001. Alle materialen, die we gebruiken om onze huizen te bouwen, zijn onderworpen aan strenge kwaliteitscontroles, dus je kunt er zeker van zijn dat u het beste van het beste krijgt.

Dom pasywny to niższe koszty eksploatacji

energiebesparing

ERH huizen ontwerpen en bouwen volgens een lage-energie-norm: passieve huizen en / of energiezuinige huizen. Door het creëren van het concept van Eco Smart gaan we een stap verder door het aanbieden van een huis, standaard uitgerust met zonnepanelen en efficiënte verwarming met behulp van warmte pads. Dit houdt in dat uw stookkosten kunnen dalen tot nul.

Naturalny, przyjazny i komfortowy – taki właśnie jest dom pasywny.

investering in de toekomst

Eco Smart Huizen zijn ook een uitstekende investering. Want vandaag al voldoen aan de eisen van de Europese Unie, de verplichting om na 2020 alleen nog huizen te bouwen met bijna nul energieverbruik. De marktwaarde van uw huis  blijft interessant, uw woning is ook in de toekomst nog energiezuinig en u blijft onafhankelijk van energieleveranciers.

ondersteuning architect

Onze architecten staan tot uw beschikking, zowel als u kiest uit ons woningaanbod, als een individuele concept. Wij kunnen u helpen met de indeling en bijvoorbeeld voorstellen met welke materialen het huis aantrekkelijk gepresenteerd wordt.

STANDAARD

Elke ERH woning is opgebouwd volgens het Passief Huis principe en wordt standaard, opgebouwd met strokenfundering casco en behangklaar, aangeboden. Kies uw beste oplossing en vraag een  aanbieding op maat! We werken niet met standaardprijzen. Elke woning is uniek en samen met u en voor u samengesteld. U bepaalt zelf uw wooncomfortniveau!

Comfort House
– Lage energie woning
– Inclusief funderingsplaat
– Houten kozijnen met triple beglazing
– De gevel van vezelcement Equitone boards en Trespa
– Ventilatie met warmte terugwinning
– Basis SMART KNX domotica systeem is een optie
– Zonnepanelen zijn een optie
– Buiten zonwering op zuidzijde
– 2 dagen overleg met architect

ECO SMART TECHNOLOGIE

Dom inteligentny zapewnia komfort.

Eco Smart woningen gebouwd voor uw comfort, veiligheid en gezondheid:

  • het interieur is ontworpen voor de behoeften van uw gezin
  • verzekerd van altijd verse en gezonde lucht, vrij van allergenen
  • genieten van een comfortabele temperatuur in elke ruimte
  • betaal extreem lage stookkosten of helemaal niet
  • onafhankelijk zijn van energieleveranciers en veranderingen energie- en grondstofprijzen.
  • alle apparaten in huis bedienen met een smartphone of tablet, zelfs van de andere kant van de wereld

ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN VAN ECO SMART TECHNOLOGIE

GARANTIE EN SERVICE

Elk van onze woningen wordt gedekt door een  garantie van 30-jaar op de veiligheid van de constructie. Daarnaast, bieden wij onze service aan, voor een bepaalde tijd (1 jaar, 2 jaar) kunt u rekenen op onze volledige steun en hulp voor alle technische zaken met betrekking tot uw huis.