FINANCIERING

SUBSIDIES

AANBIEDINGEN

FINANCIERING

Volgens de richtlijn van de Europese Unie zal vanaf 2020 het bouwen van woningen met een laag energieverbruik, een verplichting worden. Veel nationale instellingen, doen al een poging om het milieu te beschermen. Samenwerking met banken die subsidies en preferentiële leningen kunnen verstrekken, zijn gericht op het verspreiden en bevorderen van groene woningbouw.

Passief wordt actief.

SUBSIDIES

Profiteer van de mogelijke extra financiering voor de aankoop en installatie van hernieuwbare energiebronnen. Financiering heeft betrekking op de aankoop en installatie van nieuwe installaties van hernieuwbare energiebronnen om elektriciteit of warmte te produceren (bijv. Fotovoltaïsche installatie en warmtepomp), voor eengezinswoningen. Elk ERH huis is uitgerust met een fotovoltaïsch systeem ( zonnepanelen) , waar u mogelijk subsidie ​​kunt krijgen.Met de Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE) kunt u een tegemoetkoming krijgen voor de aanschaf van zonneboilers, warmtepompen, biomassaketels en pelletkachels. De regeling is voor zowel particulieren als zakelijke gebruikers. ISDE is een subsidieregeling van het ministerie van Economische Zaken. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland is verantwoordelijk voor de uitvoering. Aanvragen kan vanaf 4 januari 2016 09.00 uur tot en met 31 december 2016 17.00 uur. RVO.nl behandelt de aanvragen op volgorde van binnenkomst.

AANBIEDINGEN

“Carport als een geschenk”

Het eerste huis verkocht in de maand geven we een carport als geschenk. De promotie is geldig van 1 januari 2016 tot 31 maart 2016. De gedetailleerde voorwaarden van de promotie te bevragen bij de ERH adviseur.