Het bouwen van geprefabriceerde woningen is al zeer populair in Europa en wordt steeds populairder in Nederland. Het proces van het bouwen van het huis lijkt een beetje op blokken stapelen. Elementen van het huis zoals muren, vloeren en daken worden eerst voorbereid in de fabriek. De afgewerkte elementen worden getransporteerd naar de bouwplaats waar het assemblage team ze samenvoegt tot een huis.

Het bouwen van een geprefabriceerd huis heeft vele voordelen. Al het werk van het in elkaar zetten van de elementen en de bouw van het huis ligt bij de aannemer, prefab bouwen geeft rust en tijdwinst, snel wind en waterdicht. Weinig last van weersinvloeden tijdens de bouwperiode. Bovendien vastgestelde constructie prijs verandert niet. De overeenkomst regelt niet alleen de kosten van de bouw van het huis, maar ook de manier van de bouw, de gebruikte materialen en de exacte planning van het werk. Bovendien, prefabricage technologie betekent veel meer precisie en nauwkeurigheid zonder afbreuk te doen aan de duurzaamheid en duurzaamheid van de woning.

Prefabricage maakt dat strenge kwaliteitscontrole uit te voeren in elke fase van de productie en de bouw van het huis, noodzakelijk. Het bedrijf werkt volgens de eisen van ISO 9001: 2008 en 14001: 2004, wij zorgen ervoor dat we voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Beste energiezuinige woning, een prefabhuis.

Een geprefabriceerd huis is een zeer goede oplossing voor mensen die overwegen een passiefhuis f energiezuinig huis te bouwen. Bouwelementen worden voorbereid in de fabriek, onder gecontroleerde omstandigheden, met behulp van moderne en nauwkeurige machines. Al het werk wordt uitgevoerd op basis van de ontwerp documentatie,, uitgevoerd met een sterke focus op de details. Elk wandelement, dak- of vloerelement wordt voordat het de fabriek verlaat, onderworpen aan strenge kwaliteitscontrole en prestatie naleving van de technische documentatie.

In feite, heeft prefab vele voordelen – Het biedt een hoge betrouwbaarheid in planning, alles gebeurt volgens een bepaald schema. Het zorgt ook voor extreme precisie en kwaliteit, die zo belangrijk is in het geval van een passiefhuis of een energiezuinige woning.

Bouwen in de winter? Met een prefab huis is dit mogelijk te maken.

Het weer speelt als factor niet mee in de geprefabriceerde woningbouw – Werken op de bouwplaats wordt tot een minimum beperkt, waardoor het bouwen van een woning kan ook worden uitgevoerd in de winter of bij slecht weer in het algemeen. Het hele proces van de productie van de woning duurt ongeveer 7-14 dagen. 7 opeenvolgende dagen voor het samenstellen van de onderdelen op de bouwplaats. Meestal binnen 3 maanden na de aanvang van de werkzaamheden op de bouwplaats, is uw woning behangklaar opgeleverd, en na nog eens 3 maanden “turn-key”.

Prefab woningen als alternatief voor de traditionele bouw.

Bouwen van een huis is een grote investering, dus voordat je begint is het de moeite waard om een beetje meer tijd te investeren bij de keuze van prefab of traditioneel bouwen en met welke aannemer doen we dat.
De tijden dat gedurende vele maanden een woning werd gebouwd, is voorbij. Technologische vooruitgang en sociale ontwikkeling maken het mogelijk om met nieuwe oplossingen te werken, die tijd en geld kunnen besparen. Het is de moeite waard om een aannemer te kiezen die u de gehele bouwperiode toevertrouwd – van de fundering tot aan het dak. ERH zal de kwaliteit van het prefabpakket garanderen, zekerheid van uw investering.
Projekt versus realizacja