Wie zijn wij?

De start van het bedrijf Procyon is in 2006 – een bedrijf gespecialiseerd in ambitieuze engineering projecten van gewapend beton op de Zweedse markt. Zes jaar later, is er in Stargard Polen, een moderne fabriek gelanceerd voor de productie van passiefhuizen: Procyon Houses. Zweden heeft ons doen beseffen hoeveel interessante technische oplossingen, materialen en visuele oplossingen er zijn en die we kunnen aanbieden aan onze klanten, zowel in Zweden en Polen als in Nederland en België.

Bartholomew Szejna, CEO van Procyon Sp. heeft sindsdien gewerkt aan de ontwikkeling van onze woningen en wel om u de beste en veiligste oplossingen voor uw Eco Smart Huis aan te bieden. Het merk Eco Ready Huis (ERH) is ons antwoord op de behoeften van de moderne wereld – wij bieden u een huis dat vriendelijk is voor het milieu en zijn bewoners en ervoor zal zorgen dat u een gevoel heeft van buitengewone comfort en veiligheid.

Procyon Nederland B.V., handelend onder de naam Eco Ready Huis, is opgericht in 2015 door Jan Kaan en Jerry van Amerongen en zal zich gesteund door de kennis en ervaring van Polen en Zweden, gaan richten op de Nederlandse en Belgische markt. Zowel voor woningen als wel voor recreatie woningen, uiteraard ook energiezuinig gebouwd.

WAAROM ZOU U VOOR ONS KIEZEN?

 • Wij bieden de beste, optimale oplossingen voor u.
 • Flexibel inspelen op uw behoeften en verwachtingen.
 • Op een eerlijke manier informeren.
 • Onze relaties bouwen we op een fundament van partnerschap en vertrouwen.
 • Wij nemen onze verantwoordelijkheid voor het werk en onze beloften die we geven aan u.
 • We rekenen op heldere en open communicatie.

Naturalny, przyjazny i komfortowy – taki właśnie jest dom pasywny.

In de moderne wereld is het huis meer dan een schuilplaats. Het is een projectie van onze levensstijl en ons wereldbeeld.

Ons belangrijkste doel is om aan uw dromen van het perfecte huis en zijn probleemloze constructie te voldoen. Wij bieden u een hoge kwaliteit woning, ontworpen met Eco Smart technologie in een unieke Scandinavische stijl.

Group of Friends Together, Teamwork Concept

Het succes van ons team komt voort uit de combinatie van passie, intelligentie en verbeelding. Wij geloven dat de drijvende kracht van onze ontwikkeling is, het doen met liefde. Dat is waarom onze mensen ook onze grootste troef zijn.

Enthousiasme, toewijding, professionaliteit en aandacht voor detail, evenals de daaruit voortvloeiende tevredenheid van onze klanten zijn onze grootste bron van bevrediging.

H17_erhEco Ready Huis verkoopt de droom van het perfecte huis en zijn probleemloze constructie. Wij zijn:

 • Verantwoordelijk
 • Betrouwbaar
 • Modern
 • Direct
 • Flexibel

ONS TEAM

Łukasz Traczyk
Łukasz TraczykChief Architect
De architect van al onze huizen. Łukasz is een gouden jongen – zeer vriendelijk en beleefd, weigert nooit om te helpen, zelfs wanneer hij veel werk te doen heeft. Hij zorgt ervoor dat onze huizen mooi gepresenteerd en functioneel ontworpen werden en worden.
Michał Stefankiewicz
Michał StefankiewiczChief Constructor
Michael is een meester met AutoCad. Hij is het die ervoor zorgt, dat onze huizen veilig ontworpen en vervaardigd zijn.
Karolina Dowgiel
Karolina DowgielProjecten Coördinator
Karolina is altijd in de frontlinie aanwezig als het gaat om steun in formele zaken. Altijd weten wat er gaande is met de projecten en ze zit boven op het werk. Haar klanten dragen haar op de handen, ze zorgt ervoor dat ze zich veilig en comfortabel voelen.
Bartlomiej Szejny
Bartlomiej SzejnyCEO of Ecoreadyhouse
Bartlomiej is grondlegger en de visionair achter Ecoreadyhouse.
Bartlomiej is de drijvende kracht achter alle inspanningen om woningen te ontwikkelen, die u de beste en meest duurzame oplossingen bieden voor een milieuvriendelijke, moderne en energiezuinige woning. waarin de technologieën van morgen verwerkt zijn.

ONZE PARTNERS

TESTIMONIAL

Ecoreadyhouse, bouwen voor de toekomst, vandaag wonen in een huis van morgen!
Ecoreadyhouse

AWARDS & CERTIFICATEN