PERCEEL KEUZE

FINANCIERING

BIJGEBOUWEN

INTERIEUR

MULTIMEDIA EN INTERNET

GEZONDHEID EN COMFORT

TUIN

PROJECTBEGELEIDING

PERCEEL KEUZE

Locatie, locatie, locatie …

Deze drie kenmerken zijn het belangrijkst bij het kiezen van het perceel voor uw huis. Het ERH huis moet worden geplaatst op een perceel met:
• een zonnige zuid- en westkant.
• een niet te bosrijke zuidelijke en westelijke kant.
• ideaal is rechthoekig of vierkant perceel,
• een bepaalde minimale grootte, die kan worden gevonden in de beschrijving van onze Eco Smart Huizen (minimale lengte en breedte van het perceel)

De ERH adviseur kan u meer aanwijzingen geven met betrekking tot het kiezen van de juiste kavel.

FINANCIERING

Momenteel zijn er diverse geldverstrekkers, die bereidt zijn om een beter milieu te steunen, door u financieel wat tegemoet te komen. Door extra leenmogelijkheden of door een lagere rente. Vraag even naar de mogelijkheden.

Daarnaast heeft de Overheid regelmatig subsidie mogelijkheden voor hernieuwbare energie bronnen, we denken hier o.a. zonnepanelen. Vraag ook hier voor mogelijkheden.

BIJGEBOUWEN

Het huis is niet natuurlijk niet alles – u heeft ook een plek nodig voor uw auto misschien heeft u nog idee over een guesthouse of extra berging in de tuin.

ERH biedt u de mogelijkheid om een carport of garage één- of tweedeurs, afgewerkt met dezelfde duurzame materialen en op dezelfde hoogte als het huis,uitgerust met een automatische garagedeur. Bij onze standaardmodellen kan de garage worden geïntegreerd met het huis, dit werkt natuurlijk kostenverlagend.

INTERIEUR

ERH levert het huis met een prachtige minimalistisch exterieur. Het interieur en de afwerking om het effect optimaal te maken, kunnen we in gezamenlijk overleg voor u verwezenlijken. Wij raden u dan ook aan om vooraf, voordat de bouw start, al in overleg met ERH te gaan over uw ideeën en plannen.

MULTIMEDIA EN INTERNET

Wat is een droom huis zonder de noodzakelijke eisen van de huidige digitale wereld, dat wil zeggen, high speed internet en een aantrekkelijk entertainment?

ERH biedt daarom zijn klanten een pakket van internet-multimedia-diensten in samenwerking met onze partner Inlogic. Klaar voor de toekomst met een huis wat voorzien is van alle digitale gemakken en domotica.

Vraag de ERH adviseur naar de mogelijkheden van multimedia, internet en Domotica.

Kijk voor meer informatie eens op de website van Inlogic www.inlogic.pl

GEZONDHEID EN COMFORT

U besteedt veel tijd in huis- het is dan ook belangrijk voor u om deze tijd dan ook door te brengen in zeer comfortabele omstandigheden.

Wij bouwen huizen in overeenstemming met de internationale standaard “Multi-Comfort” van Saint-Gobain – de leider in de productie van hoogwaardige constructie en afwerking materialen.

ERH biedt u de volgende oplossingen voor het maken van “een gezond en met comfort” droomhuis, door onder andere:
• Eco Smart technologie die u laat genieten van een laag energieverbruik en met een oplossing van  “Smart House”
• De mogelijkheid van infrarood verwarming of warmtepomp en fotovoltaïsche panelen geven de nodige energie,
• WTW voor luchtverversing in elke kamer zodat u altijd frisse en schone lucht heeft,
• Mogelijkheid van een centrale stofzuiger,
• De ruime woonkamer praktisch en economisch ontworpen, dus je hebt veel ruimte voor hun dagelijkse activiteiten,
• Centrale schakelingen KNX systeem,
• Periodieke controle van de belangrijkste installaties, je lang laten genieten van het comfort van het storingsvrije thuis (optionele dienst)

Praat met de ERH adviseur over uw behoeften en kies de oplossingen die bij u passen.

TUIN

Uw ERH huis zal nog mooier zijn als u zorgt voor een aantrekkelijke omgeving. De inrichting van de tuin, keuze van het hek en de poort, de bouw van terrassen, de oprit, dit zijn enkele dingen waaraan je al direct moet denken bij het bouwen van een huis.
Neem dit mee bij uw plan.

PROJECTBEGELEIDING

Onze architecten staan tot uw beschikking, zowel als u kiest voor een project uit het aanbod of een individuele concept. Tijdens ons contact zullen we praten over uw droomhuis, welke oplossingen heeft uw voorkeur en welke standaardwoning past bij u en wat wilt u hieraan veranderd zien. Op basis hiervan zal onze architect voor u een voorlopige schets van uw huis maken. Als het voldoet aan uw visie van het huis, bereiden wij een conceptueel ontwerp voor.
U kunt volledig bouwen van een droomhuis in het geselecteerde pakket Basic Line, Comfort Line en Premium Line. Op basis van het gekozen concept ontwikkelen wij en ontwerpen de constructie gereed voor een bouwvergunning. Onze architecten kunnen u ook helpen met het interieur, vraag naar de mogelijkheden. Tijdens het bouwproces zal er een continue begeleiding zijn van de ERH bouwkundige. Hij zal het hele proces regelmatig op de bouwplaats te vinden zijn. Ook zal er door ERH twee maal tijdens het bouw proces een Blowerdoor test gedaan worden, om te kijken of uw woning ook daadwerkelijk voldoet aan de luchtdichtheidseisen.