Wilt u in een comfortabele, moderne woning wonen zonder koude “tocht”, geen verschil in temperatuur in verschillende kamers en belangrijker nog, vrijwel zonder verwarming of koeling? En wat zou je zeggen over de mogelijkheid van een volledige controle over alle systemen in uw huis, controle van overal in de wereld? Je denkt dat het maar een droom is ? Zeker niet!

Passiefhuis een goede uitgangspositie voor een smart home.

Dom inteligentny zapewnia komfort.Bij een smart home is de optimalisatie tussen intelligente systemen en de kwaliteit van de woning belangrijk. De basis is een goed ontworpen en gebouwd huis dat comfortabele omstandigheden in zowel termen van ruimte, temperatuur, licht en veiligheid biedt. Een goed uitgangspunt om een slim huis te creëren zijn passief huis en energie efficiënte woningen.

Passieve huizen worden verwarmd in de eerste plaats door de zon. Dit wordt mogelijk gemaakt door de basis principes van Passiefhuis toe te passen in het ontwerp en de bouw van de woning. Hierdoor ontstaat een dermate lage warmtebehoefte, dat dit een conventioneel verwarmingssysteem overbodig maakt.Passieve huizen gebruiken uiteraard wel elektriciteit, voor verlichting, voor diverse soorten apparatuur, maar hebben in de meeste gevallen geen extra warmte nodig naast de zon en de warmte door verlichting, de diverse soorten apparatuur en de mensen in het huis.
Dankzij het gebruik van energie-efficiënte apparaten en alternatieve energiebronnen zoals zonnepanelen, zullen bewoners van Passieve huizen hoeven maar beperkt een beroep te doen op energieleveranciers en als dat al het geval is dan voor minimale afname van energie. De combinatie van passief bouwen technologie met de mogelijkheid om centraal systemen en apparaten te beheren, creëert voor u in uw huis de volledige controle over het energie verbruik van alle aangesloten apparaten.

Smart home en KNX. 

Bij het gebruik van intelligente systemen in onze huizen, werken we op basis van een wereldwijde, open standaard KNX systeem. Het KNX systeem dat vrijwel alle geïnstalleerde apparaten in de woning volledig integreert. De keuze van dit KNX systeem is een garantie voor betrouwbaarheid. Een ervaring van één ‘s werelds grootste bedrijven op dit gebied.

Moderne huizen zijn uitgerust met meer en meer apparaten en systemen die in een behoefte van hun bewoners voorzien. Het bedieningsgemak is een vereiste. Daarmee kan een gewoon huis, een intelligent huis worden.

Centraal beheersysteem maakt eenvoudige bediening van voorgeprogrammeerde apparatuur mogelijk, functies kunnen reageren op veranderingen in de omgeving buiten en binnen. dit geldt zeker voor de functies, comfort, veiligheid en energie – Zegt Tomasz Wieczorek, CEO van Inlogic. www.inlogic.pl

Dom inteligentny w standardzie KNX.

  • VERLICHTING. Controle over de verlichting in elke kamer en programmeren van diverse scenario’s, bv. op verschillende tijdstippen van de dag de bovenverlichting laten branden.
  • ZONWERING. Eenvoudige en prettige bediening van zonwering en rolluiken. Bovendien, kan het systeem in verbinding staan met schemersensor en een temperatuursensor aan de buitenkant.
  • VENTILATIE. Frisse lucht in uw huis, ongeacht de omstandigheden en het tijdstip van de dag.
  • TEMPERATUUR. Volledige controle over uw verwarmingssysteem. U kunt de kamertemperatuur aanpassen wanneer u wilt en waar u maar wilt; wanneer u thuis komt, wanneer u op bed gaat, zelfs op de weersomstandigheden.
  • THUISNETWERK. Controle op het hele systeem in uw huis via een webbrowser, op elk apparaat en vanaf elke locatie op de wereld.

 

Intelligente woning, Eco Smart. 

Ongeacht over welk huis je ook droomt, bepaalde waarden zullen hetzelfde zijn – het gevoel van veiligheid, comfort, de kosten, de duurzaamheid van materialen en apparatuur, de zorg voor ons milieu. Onze Eco Smart woningen voldoen aan de hoogste energie-efficiëntie normen en combineren alle kenmerken van een comfortabele woning en die zorg voor het milieu. Controle waar u ook bent, thuis of niet thuis. De controle van alle systemen in huis heb je altijd bij de hand. U kunt de instellingen van overal ter wereld veranderen via de computer, tablet of mobiele telefoon.

WELKOM IN DE 21ste EEUW!